skip to Main Content
5 Kleurencombinaties Voor Muren Die Logisch Zijn

5 kleurencombinaties voor muren die logisch zijn

Door twee muurkleuren te combineren krijgt een ruimte een extra diepte die zelden met één kleur kan worden bereikt. Twee muurkleuren met hun eigen esthetiek en kenmerken komen samen om een ​​leefruimte op te tillen en meer lagen aan zijn schoonheid te geven. Sommige muurkleurencombinaties lijken op papier complete misfits, maar als ze in het echt samenkomen, zijn de resultaten onverwacht magisch.

Hier zijn een paar muurkleurencombinaties die in eerste instantie op gespannen voet lijken te staan, maar die volkomen logisch zijn wanneer ze samen in een kamer worden gebruikt.

ROMIGE CRUST EN OUD KANT

Dit zijn twee lichte tinten die tot verschillende kleurfamilies behoren. Maar wanneer ze samen worden gebruikt, brengen ze een luchtigheid in de kamer die hem verlicht. Old Lace opent de kamer terwijl Creamy Crust het een verankeringselement geeft. Het is een accommoderende combinatie die zelfs zorgt voor heldere, primaire kleuraccenten in meubels en meubels, vooral als het de kinderkamers zijn.

muur kleuren

AQUARIUM BLAUW EN DRUIF

Wat gebeurt er als twee speelse kleuren samenkomen? Leuker natuurlijk. Dit is een krachtige combinatie die een speelse energie uitstraalt die de aard van een saaie kamer kan veranderen. Grape is een satijnzachte kleur die past bij de donkere allure van Aquarium Blue. In combinatie met donkergekleurd licht meubilair en lichtgekleurd meubilair ontstaat een kamer die een feest is voor de zintuigen.

VOILA EN SCENIC SCHOONHEID

Dit is een klassieke donker-lichtcombinatie. Dit zijn moderne kleuren die een kamer een etnisch tintje kunnen geven met de juiste meubels en stoffering. De schemerige Scenic Beauty is de perfecte balans voor de heldere Voila. Sommige zware, donkergekleurde meubels geven de kamer een chique etnische uitstraling. Lichtgordijnen en meubels zullen alleen maar bijdragen aan de look.

kamer

SOBER ROZE) EN GRIJZE BOK

Roze en grijs lijken een vreemde combinatie, althans op papier. Maar deze kleuren samen vormen een combinatie die verrassend romantisch is. Sober Pink bepaalt de romantische sfeer en Grey Buck zorgt voor een stabiele basis voor het hele pakket. Lichte meubels en doorschijnende gordijnen zullen de stemming verder versterken. Enkele lichtgekleurde accenten maken de look af.

STAAL RUWE JUTE

Voor iedereen die deze namen voor het eerst hoort, klinken deze tinten industrieel bij hun naam. Maar deze kleurtinten zijn een grote, aangename verrassing. Deze twee komen samen om een ​​stijlvolle combinatie te vormen die tot het uiterste verfijnd is! Een mix van zwarte en lichtgekleurde meubels en meubels met deze kleurencombinatie zal buitengewoon moeilijk te verslaan zijn op de schaal van verfijning.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top